Vacature kok

Zelfstandig werkend kok (fulltime, 38 uur)

 

Functieomschrijving

Je werkt in een team van enkele vaste koks samen met een aantal parttime keukenhulpen. De sfeer is er goed, waar hard werken samen gaat met plezier maken!

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het keukenproduct en de dienstverlening daaromheen.

Voor de leerlingen draag je zorg voor een gedeelte van de vakinhoudelijke begeleiding, zoals het leren van snijtechnieken en het bereiden van gerechten.

 

Werktijden

Brasserie Mirell is 7 dagen in de week geopend van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat, voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Dit betekend dat je ook in de avonden en in de weekenden moet werken. Je zal vaste dagen en uren krijgen, echter verwachtte wij wel een flexibele instelling mocht er van deze uren afgeweken moeten worden.

 

Wie ben jij?

Jij bent een kok met ruime keukenervaring die van echt koken houdt. Iemand die zijn culinaire creativiteit kan toepassen om te koken vanuit het perspectief van onze gasten. Je bent in staat zelfstandig een keuken op te starten en gedurende de dag draaiende te houden. Je bent van nature een positief en sociaal mens. Je bent ondernemend en toont initiatief. Je laat je niet snel uit het veld slaan en bent creatief in het zoeken naar oplossingen.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de keuken
  • Kunt zelfstandig werken
  • Gaat verantwoordelijkheid niet uit de weg
  • Woont in het Westland of omstreken
  • Beschikt over de benodigde diploma’s
  • Hebt kennis van HACCP

 

Wij bieden jou

Brasserie Mirell is een gezellig en informeel bedrijf waar je een deel komt uit te maken van een leuk maar professioneel team! Een baan met de mogelijkheid om mee te denken.

 

Interesse?

Ben jij die enthousiaste kok die graag in een jong team wil werken? Reageer dan snel op deze leuke functie!

Mail je CV en motivatiebrief naar Kathy@brasseriemirell.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>