ETEN

Dessert Brasserie Mirell

Dagschotels

SOEP:
Rijkelijk gevulde Hongaarse goulashsoep
€ 4,75

MAANDBROODJE:
Italiaanse bol met wildzwijn ham, rucola en warme kastanjechampignons
7,25

TOSTI 2.0:
Focaccia met cheddar kaas, tomatensalsa en chorizo
6,50

UITSMIJTER 2.0:
Livar ham, rucola en basilicumpesto
7,75

MAAND VLEES:
Hertenbiefstuk met cranberrysaus en rode kool 18,50
Wildburger op Italiaanse bol met rodekool  12,50

MAAND VIS:
Doredefilet met paprika-dillesaus
15,00

MAAND DESSERT:
Speculaas Duo ( Speculaasparfait en Speculaasblondie ) met slagroom
6,50

DRINKEN

menu-drinken

Bier van de fles

‘t Gaverhopke brandinghopke:
6.5%, blond, licht bitter € 4.50

Hedonis schenenschopper:
3,5% session IPA, weinig bitter, vol aroma’s € 4.25

Triporteur from hell:
6.6%, bruin, moutig, zoet, caramel € 4.75

Waterloo tripel blond:
8%, blond pilsmout, kruidig € 4.50

Bier van de tap

Fust:
‘t IJ IPA: 7%, IPA, fruitig, bitter € 4.25

Maandwijn

Trapiche Melodias Malbec
rood Argentinië, Malbec. In de smaak is hij vol en rond, opnieuw veel fruit, lichte vanilletoets 4,00

Wolftrap
wit Franschhoek, zuid Afrika, 40% Viognier, 39% Chenin Blanc, 21% Grenache Blanc. Vol en rijp. Rijke smaak van steenfruit, kruiden en eikenhout 4,00